Αγαπητή μου φίλη,

Νιώθεις ποτέ να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις; Να περνά η μέρα και να μην έχεις προλάβει να χαρείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Να περιμένεις τις αργίες και τα σαββατοκύριακα, μήπως και τους δεις λίγο περισσότερο;… Να εύχεσαι να ήταν περισσότερες οι ώρες της ημέρας;…

.

Αυτό περιγράφουν πολλές μητέρες και τις κατανοώ πλήρως… Οι απαιτήσεις της ζωής είναι πολλές και δύσκολες και όλοι τρέχουμε. Αρκεί όμως μια καλύτερη οργάνωση για να μπορέσουμε να βρούμε λίγα πολύτιμα λεπτά μέσα στην κάθε μέρα μας για να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, να χαρούμε την παρουσία τους, να αναταλλάξοουμε σκέψεις και να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο.

.

Ειδικά τα μικρά παιδία έχουν τόσο μεγαλη ανάγκη από την παρουσία των γονιών στη ζωή τους! Όχι μόνο της μητέρας, αλλά και του πατέρα. Και είναι μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσουμε οικογενειακές στιγμές, όπου τα μέλη της οικογένειας θα είναι όλοι μαζί και θα δημιουργούν όμορφεα αναμνήσεις…

.

Και, φυσικά, οι σύζυγοι χρειάζονται τον δικό τους χρόνο για να κρατούν ζωντανή την σχέση τους και να αλληλοϋποστηρίζονται. Γιατί η δυνατή κα θερμή τους σχέση θα βοηθήσει και τα παιδιά τους, μέσα από την ζεστασιά και την αγάπη που θα εκπέμπουν.

.

Όπως ήδη είπαμε, χρειάζεται καλή οργάνωση του χρόνου για να βρισκόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και βλέπω ότι είναι μεγάλη ανάγκη για πολλές οικογένειες να οργανωσουν καλύτερα το πρόγραμμά τους και να θέσουν τις προτεραιότητές τους.

Γι αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω ένα Δωρεάν 3 μερο Σεμινάριο με τίτλο «Βρες χρόνο για όσους αγαπάς». Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπορούμε να βρεθούμε μαζί και να βρούμε τρόπους να αυξήσουμε τον πολύτιμο χρόνο που περνάμε με την οικoγένειά μας!

.

Σε περιμένω, λοιπόν, στις 1, 2 και 3 Απριλίου στην νέα Ομάδα μου στο facebook όπου θα γίνονται οι ομιλιες.

https://www.facebook.com/groups/655139452813045

.

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στο fb, θα λάβεις και σύνδεσμο παρακολούθησης μέσω google meet. (δηλ. θα γίνεται ταυτόχρονα μετάδοση και στο fb και στο google meet).

.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ αυτό το μήνυμα και σε όσες φίλες σου θα τους ενδιέφερε.

.

Mε αγάπη και εκτίμηση,

Αλεξάνδρα Χοροζίδου

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

για Γυναίκες και Μητέρες

(Certified Personal Coach)

https://alexandrachorozidou.com

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.