Καλημέρα! Xριστός ανέστη!
με μια συνταγή για νηστίσιμα (vegan) pan cakes.
Τα αγαπούμε πολύ, όπως και τα αλμυρά pan cakes με φέτα, και τα φτιάχνουμε συχνά.
Είμαι όμορφο να ξεκινά η μέρα μας με μυρωδιές φρεσκοψημένης τηγανίτας και φροντίδας…
Υλικά:
1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού βρώμη σε νιφάδες(καλύτερα να τις χτυπήσετε στο multi)
1 φλυτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό
2-3 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
(κατά βούληση: λίγη κανέλα ή και γαρύφαλλο τριμμένο )
Σε περίπτωση αλλεργίας στο πορτοκάλι, απλώς αντικαθιστούμε το πορτοκάλι με νερό.
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά με το σύρμα ή με μίξερ.
Προθερμαίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι
και ψήνουμε τις τηγανίτες μας 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Εσάς σας αρέσουν οι τηγανίτες; Πώς τις φτιάχνετε;
Καλή επιτυχία!
Με την αγάπη μου,
15/5/2020
Καλημέρα Αλεξία! Τις δοκιμάσαμε σήμερα και μας άρεσαν πάρα πολύ! Σε ευχαριστούμε για την συνταγή. Να είστε όλοι καλά! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Virus-free. http://www.avast.com
Στις Παρ, 15 Μαΐ 2020 στις 7:47 π.μ., ο/η Οικογένεια: μια γωνιά του
Μου αρέσει!Αρέσει σε 1 άτομο
Χαίρομαι!!!
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και σε εσάς,
Καλή Παναγιά!
Μου αρέσει!Αρέσει σε 1 άτομο